FUTBAL. TALENT

"Everyone has talent"

FUTBAL. geeft trainingen aan kids in de verschillende leeftijdscategorien. Uitgangspunt van FUTBAL. is de visie per leeftijdscategorie.

FUTBAL.Talent trainingen van 25 september tm 11 december 2020.

Elke vrijdagavond wordt er getraind op sportpark de Wijher van 18:45 tot 19:00 uur. In totaal worden er 10 trainingen gegeven in deze periode. De kosten hiervoor zijn €129 euro inclusief een schitterend FUTBAL. trainingstenue. Heb je al een FUTBAL. tenue, dan zijn de kosten 109 euro.

Investeer in jezelf!

Techniek: Snel en licht voetenwerk, gevoel voor de bal, dribbelen en versnellen, kappen en draaien, acties (passeerbewegingen en schijnbewegingen), pass en trap, balaanname en overzicht en afwerken op doel. Zoveel mogelijk wordt aangeleerd met rechts en links.  

Tactiek: Via technische trainingsvormen krijg je te maken met veel tactische beproevingen. We gaan ze leren door middel van de juiste keuze te maken je jezelf in staat te stellen om sneller te zijn dan je tegenstander. We leren ze om slimmer te schieten zodat scoren makkelijker wordt tijdens de wedstrijd. Door onze technische trainingen wordt je traptechniek beter die je nodig hebt om te kunnen scoren of te passen. We leren ze ook om op het juiste moment in de bal te komen en natuurlijk het opendraaien met de bal. We gaan natuurlijk aan de slag om ruimtes te herkennen en die te gebruiken in je voordeel, dat om te zorgen dat jij of je medespeler kansen kunt creëren. 

Fysiek: Fysieke gesteldheid is anno 2020 heel belangrijk geworden in het moderne voetbal. We gaan natuurlijk via de FUTBAL.Academy ook aan de slag om sneller, sterker en slimmer te worden. Door middel van onze trainingen wordt zijn fysieke gesteldheid keer op keer getest en verbeterd. Bij FUTBAL.Academy wordt er constant onder grote weerstand getraind, zodat alle talenten snel zullen ontwikkelen.

Mentaal: Mentale training maak je al heel snel mee. Bij FUTBAL.Academy begint het direct. Hoe gaat het talent om met een mislukte actie en of uitvoering. Hoe gaat het talent om met winst of verlies. Geeft hij op of gaat door tot het lukt. Door middel van onze trainingen en positieve en vertrouwelijke aanpak werkt dat zeker motiverend en stimulerend. We geven de talenten na elke training verbeterpunten en punten die al heel goed gaan.

Meldt je nu aan voor de FUTBAL. talent clinic door hier te klikken.

‘Iedereen heeft talent. ‘Geloof in jezelf. Je bent dapperder dan je denkt, meer getalenteerd dan je weet en in staat tot meer dan je denkt.’